COMARCA
- Les Borges Blanques

Detenen tres homes a les Borges com a presumptes autors d'un furt en contenidors de roba usada

Els detinguts s'hauran de presentar davant del jutge quan siguin requerits.

Agents dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de les Borges, van detindre el dissabte 24 de maig tres homes, d’edats compreses entre els 19 i 49 anys i tots tres veïns de Tarragona, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Pels volts de quarts de cinc de la tarda, un avís a la Policia Local va alertar que tres persones estaven sostraient bosses de roba de l’interior d'un contenidor de roba usada al carrer Sant Jaume de la capital de les Garrigues. Una patrulla de Mossos es va adreçar al lloc i va localitzar una furgoneta amb tres ocupants en un carrer proper. El vehicle coincidia amb la descripció del vehicle sospitós.

Quan els agents van comprovar la càrrega de la furgoneta, van veure que transportava nombroses bosses de roba usada. Segons la policia, "al demanar als ocupants del vehicle la procedència de la roba, van entrar en contradiccions i respostes incoherents, per la qual cosa van acabar detinguts per la seva presumpta relació amb un furt".

Posteriorment, es va constatar que la roba de la furgoneta havia estat sostreta de dos contenidors de recollida de roba dels carrers Sant Jaume i Carrasco Formiguera de les Borges. Sempre segons fonts policials, "tot apunta que el destí final de la roba usada era la revenda en altres països europeus".

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.