COMARCA
- Les Borges Blanques

Els garriguencs emigrats, protagonistes d'un nou programa de Ràdio les Borges

El 31 de maig va començar a Ràdio les Borges un nou programa, "Viatges d'anada", en què es descobreixen diverses ciutats del món a través d'entrevistes a borgencs o garriguencs que hi resideixen. Conduït per Mariona Visa i Josep Farré, amb Josep Roig a la producció, s'hi expliquen els motius dels entrevistats per emprendre un viatge sense data de retorn i es repassa la trajectòria d'aquestes persones, tot plegat contextualitzat amb informació de la ciutat i la seua història i cultura. La sintonia del programa ha estat creada per a l'ocasió per Joan Maria Morlans 'Morelands'.

Abans de l'estiu s'emeten cinc capítols del programa, que tornarà també durant la propera temporada de l'emissora. Ràdio les Borges. L'espai s'emet els dissabtes, a la una del migdia i, en redifusió, els dimarts a dos quarts de vuit del vespre. De moment, hi han intervingut Sònia Josa, una jove de 3les Borges que ha viscut a Viena i Washington; l'arbequina Aïda Solé, que explica la seua experiència a Los Angeles i París, i el borgenc Francesc Macià, que viu a Londres.

Els oients que segueixin el programa i participin a les xarxes socials, poden guanyar una de les dues estades gratuïtes de dues nits d'hotel per a dues persones que se sortejaran.