COMARCA, CULTURA, ECONOMIA
- Almatret , Llardecans , Maials , Sarroca de Lleida , Torrebesses

Gimcana promocional a les Garrigues històriques

El Full de Ruta del Segrià Sec és una activitat promoguda per la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, formada per Almatret, Llardecans, Maials, Torrebesses i Sarroca, que vol afavorir la difusió i la promoció del patrimoni d’aquest territori.

L’activitat consisteix en una gimcana, en què els visitants podran participar en el sorteig d’un lot de productes de la zona, oferts per cooperatives i productors agroalimentaris, com oli extra verge (DOP Garrigues), fruits secs, productes el·laborats i altres.

Per participar en l’activitat del Full de Ruta, només cal fer-se amb el fulletó a qualsevol establiment comercial, bar o restaurant dels cinc pobles i omplir-lo amb cinc enganxines, una per poble, disponibles a tots els establiments comercials d’aquest territori.

Un cop aconseguida la cinquena enganxina, cal omplir el fulletó amb les dades personals i deixar-lo al mateix establiment, on s’encarregaran de fer-ho arribar a l'organització. La iniciativa és vigent fins l'11 de setembre de 2014. El sorteig es realitzarà dues setmanes després d’aquesta data i el guanyador o guanyadora serà informat personalment de la data i el lloc on recollir el premi.