COMARCA, ECONOMIA
- La Granadella

El Viver d'empreses de les Garrigues Altes quasi està ple

Aquest mes de juny, una nova empresa s’instal·larà al Viver d’Empreses Garrigues Altes del municipi de la Granadella. Es tracta de l’empresa Xomwebs, especialitzada en reparació d’ordinadors a domicili, disseny de pàgines web, manteniment d’ordinadors, realització de cursos de formació TIC i venda de material informàtic.

Aquesta és la única empresa que ofereix aquest tipus de serveis informàtics a la zona de les Garrigues Altes i els serveis van dirigits a empreses, persones individuals, administracions i entitats.

Xomwebs ocuparà el despatx número 3 del Viver, que ja comparteixen una empresa de noves tecnologies, una de serveis a les persones i una de recerca.

El despatx número 1 el comparteixen una empresa de serveis empresarials i una de gestió d'aigua i regadius, al 2 hi ha una empesa de cartografia digital i al 4 una enginyeria industrial. Tot plegat fa que el Viver Garrigues Altes es trobi gairebé al 100% d’ocupació.

El Viver de la Granadella, obert als emprenedors de les Garrigues i de la resta del Pla de Lleida, realitza assessorament a empreses, activitats formatives (anglès, TIC, formació empresarial, etc), disposa d’un conveni amb Microbank que ofereix microcrèdits per als emprenedors i compta amb una Borsa de Treball i una Borsa d’Habitatge.