COMARCA
- Les Borges Blanques , Puiggròs

Tres estudiants garriguencs, premiats pel govern

foto: UIB

Tres alumnes de la comarca, tots de l'Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques, han estat guardonats pel govern per haver obtingut una qualificació d'Excel·lent a les les proves d'accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. Concretament, són Clàudia Cabau, de Puiggròs, i Laura Giribet i Edgar Benet, de les Borges.

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha estat l'encarregat de lliurar les distincions en un acte que ha tingut lloc aquest dilluns. Els premiats són 326 estudiants de tot Catalunya, el nombre de guardonats més alt en la història de les PAU. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9 i, per primer cop, un alumne ha tret un 10.

Els 326 estudiants distingits han recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona. La Generalitat va crear aquests guardons, el 2001, amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU. Els 8 estudiants amb millor nota han rebut, a més del diploma acreditatiu, un obsequi especial.