COMARCA

30 autocars de les Garrigues confirmats, de moment, per la Diada

Imatge del col·lectiu MPG per a l'ocasió.

Per la macro-manifestació de l'11 de setembre de 2012 a Barcelona van sortir 11 autocars de les Garrigues. L'any següent, a la Via Catalana, la xifra es va triplicar i van ser 32 els autocars mobilitzats a la comarca. I, enguany, a un mes de la Diada, l'ANC ja en té confirmats 30 per assistir a Barcelona. Amb tot, confia que aquesta xifra es pugui augmentar en els propers dies, ja que s'estan duent a terme diverses xerrades informatives.

Amb tot, el nombre d'autocars no és l'únic indicatiu de l'assistència a la jornada, ja que són molts també els qui opten pel vehicle particular. El preu d'enguany (15 euros), una mica superior al de l'any passat, pot fer decidir algunes famílies per agafar el cotxe. 

Trams 3 i 4
Per a la gent de les Garrigues s'han destinat els trams 3 i 4 de la gran V que es vol formar en aquesta ocasió entre l'avinguda Diagonal i la Gran Via de la capital catalana. Corresponen a l'inici de la Diagonal, a l'alçada de la parada de metro Maria Cristina i el Corte Inglés i són els trams que ocuparan la gent de les comarques de Ponent, amb la idea que permeti una sortida àgil al finalitzar la mobilització. En aquest sentit, l'1 i el 2 el formaran els manifestants de les Terres de l'Ebre.

Per facilitar l'organització, l'ANC de les Garrigues demana que els interessats s'inscriguin abans del 15 d'agost, tot i que admetrà inscripcions passada aquesta data.