COMARCA

Set restaurants de la comarca participen a la Mostra Gastronòmica


Per setzè any consecutiu, “promoure i donar a conèixer la cuina de la nostra terra, que es caracteritza pel sabor que l’oli d’oliva verge extra dóna als nostres plats” és segons el Consell Comarcal de les Garrigues l’objectiu de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues. Se celebrarà durant els caps de setmana i festius del 6 de novembre al 19 de desembre i són set -un més que l’edició passada- els restaurants de diversos pobles de la comarca els que participen: les Borges Blanques, cervià de les Garrigues, Granyena de les Garrigues i el Vilosell.
En concret, hi participen el restaurants Carro Blanc, Erigard, Masia Les Garrigues i Masia Salat, tots ells de les Borges Blanques, així com també el restaurant els Fogons de la Carme, de Cervià de les Garrigues, La Garbinada, de Granyena i lo Lluis, del Vilosell.

Des del Consell, asseguren que la Mostra és “fruit del treball de participació i de l’esforç dels restauradors de la nostra comarca, que ens delecten amb uns plats cuinats amb il·lusió i professionalitat amb el propòsit que tots els qui els tastem puguem sentir les aromes de les Garrigues”.