COMARCA
- Juneda

Juneda projectarà el documental 'L'endemà' el 12 de setembre

La pel·lícula-documental "L'endemà", d'Isona Passola, que s'estrena aquest divendres 5 de setembre als cinemes, es podrà veure també a Juneda el divendres següent, dia 12, en el marc dels actes de commemoració de la Diada a aquest municipi. Serà a les 10 de la nit, al Teatre Foment, a un preu de cinc euros.

"L'endemà" està fet amb un format nou i trencador i vol donar arguments sòlids i contrastats per boca de figures nacionals i internacionals tècniques i ben informades enb quant al procés de construcció nacional en què està immers el país.

L'obra s'ha pogut dur a terme gràcies a una campanya de micromecenatge que va començar al febrer i que va aconseguir un total de 348.830€ amb més de 8.000 mecenes, quan l'objectiu inicial era de 150.000€. Ha estat el projecte que més diners ha obtingut a través del micromecenatge de tot Europa i, segons la plataforma Verkami, està entre les pel·lícules que més han recollit a través d'aquest tipus de finançament arreu del món. Amb tot, es va recollir el 50% del cost total de la pel·lícula (uns 600.000€ en total), que també va rebre una important donació privada del Cercle Català de Negocis.