COMARCA

L'anunci sobre oli que protagonitza Maria Lapiedra es podrà veure a Internet d'aquí a uns 15 dies

La coneguda actriu eròtica Maria Lapiedra és la protagonista d’un anunci sobre l’oli de les Garrigues. L’empresari de les Borges Blanques Joan Oriola l’ha contractada per promocionar la seua pàgina web Tiendaaceite.com. La gravació de l’spot publicitari es va dur a terme ahir 26 d'octubre. Gran part de les escenes van ser enregistrades en escenaris de la capital de les Garrigues -el Terrall, Sant Salvador, la discoteca Borgia, i els carrers del centre històric omplerts pel mercat tradicional dels dimarts, tot i que també es van pendre imatges a Castelldans. (al Molí de Cal Sec).


El guionista de cine Rafael Fernàndez, està al capdavant d’aquest “projecte sorpresa”, que anirà en la línea del tipus d’anuncis a la que ens té acostumats aquesta actriu. De fet, Fernández és el guionista que ha realitzat els vídeos més coneguts de Maria Lapiedra que es poden visionar a través de la seua pàgina oficial. El resultat arribarà aproximadament ens uns 15 o 20 dies. Serà un anunci que només circularà per la xarxa a través de webs com You tube. L’anunci presenta dues parts. La primera explica la història d’una parella que es coneix en una discoteca. Més tard, i ja en la intimitat, és quan troben el moment de promocionar l’oli de les Garrigues al qual li troben una “peculiar utilitat”. La segona part mostrarà imatges d’exteriors i alhora una veu en off explicarà els beneficis de l’oli de les Garrigues, “com el millor oli del món”.
L’empresari Joan Oriola va contractar a Maria Lapiedra en assabentar-se que havia nascut a les Borges Blanques i confia que la seua popularitat ajudi a conèixer els productes de la comarca.