COMARCA
- Les Borges Blanques

Atropellen una vianant a les Borges

Aquest dimarts, al voltant de les 10 de la nit, hi va haver un atropellament d'una vianant al carrer Carles Puente Nicolàs de les Borges, a pocs metres del CAP. Segons informa Ràdio les Borges, una furgoneta va impactar amb la vianant quan feia marxa enrere.

En adonar-se dels fets, el mateix conductor, un veí de la localitat, va donar l'avís al telèfon d'emergències 112 i al lloc dels fets hi van acudir dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. Es va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar negativa. 

Pel que fa a la víctima, Maria Teresa B.C., de 54 anys i veïna de les Borges, va ser evacuada directament a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Segons fonts de la Policia Local a l'emissora, "la víctima es va donar un fort cop al cap, un cop que, segons les primeres hipòtesis, pensem que es va fer al caure a terra, i no amb l'impacte de la furgoneta, tot i que això encara està per confirmar". El pronòstic de l'estat de salut de la dona és reservat.