COMARCA
- Els Torms

Inauguren el nou punt TIC dels Torms

La Borrassa Rural Lab continua amb l’expansió de Punts TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació) a les poblacions de la comarca. En aquesta ocasió es tracta dels Torms, municipi que ha inaugurat aquest diumenge un punt tic, ubicat al Centre social i Biblioteca municipal.

Aquest servei promogut pel Consell Comarcal de les Garrigues té com a objectiu donar la possibilitat d’aprendre i potenciar l’ús de noves tecnologies, mitjançant un projecte per crear espais que permetin la vertebració i la cohesió social del territori a traves de les noves tecnologies, subvencionat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, a traves de la convocatòria de Ciutats Digitals 2008-2010.

En definitiva, es tracta d’espais oberts a la ciutadania, amb ordinadors connectats a Internet, i que disposen d’un dinamitzador per orientar els usuaris en l’ús de les noves tecnologies. Aquest nou punt Tic arriba ara fa un mes de la inauguració d’aquest mateix servei a l’Espluga Calba i que es va encarregar d’inaugurar el Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch.