COMARCA, ECONOMIA
- Torrebesses

Torrebesses crearà un espai empresarial per a emprenedors locals i de la zona

El projecte s'ha aprovat a l'últim ple extraordinari (foto: Arxiu).

El ple municipal de Torrebesses ha aprovat, en sessió extraordinària de novembre, el reglament regulador, l’acord d’aprovació i el contingut del projecte d’un espai empresarial, acords que ara se sotmeten a informació pública durant 30 dies, junt amb l’expedient instruït per a la implantació del servei. Si no es presenten al·legacions i suggeriments, quedarà aprovat definitivament.

Aquest espai consistirà en el lloguer de dependències municipals a cost reduït, i inclourà servei d’Internet i serveis bàsics com calefacció i enllumenat.

L’objectiu d'aquesta iniciativa, segons fonts municipals, és "fomentar l'emprenedoria i ajudar a tirar endavant aquelles idees de negoci que tinguin tant els veïns de Torrebesses com de pobles veïns".

Paral·lelament, es duran a terme uns tallers gratuïts, conjuntament amb alguns pobles de la mancomunitat del Segrià Sec (Almatret i Maials). El primer es farà el 15 del gener de 2015 i anirà de generació d’idees i creació d’empreses. S’impartirà al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses i el dirigirà Ferran Badia, vicerector de la Universitat de Lleida.