COMARCA
- Les Borges Blanques

El conseller Felip Puig inaugurarà la Fira de l'Oli i les Garrigues i la clausurarà el cuiner Carles Gaig

(foto: Aj. de les Borges)

 L’alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat Fira de les Garrigues, Enric Mir, ha donat a conèixer aquest dimecres els noms dels encarregats d’inaugurar i clausurar la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc el 16, 17 i 18 de gener i que seran, respectivament, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, i el prestigiós cuiner català Carles Gaig, propietari del Restaurant Gaig, amb una estrella Michelin.

L’anunci s’ha fet durant la presentació del certamen al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, que també ha servit per promocionar els cinc nous paquets turístics combinats de les Garrigues impulsats pel Consell Comarcal.

Enric Mir ha destacat que “aquesta propera edició de la Fira estarà dedicada a la internacionalització de l’Oli i de la resta de la producció agroalimentària de qualitat que tenim a les Garrigues. Amb aquesta intenció, hem organitzat un ‘International Business Meeting: Austria- Switzerland- Catalunya’ per començar la Fira el divendres al matí”.

També han participat a l’acte Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme; Miquel Ângel Gento, president del Centre Comarcal Lleidatà a Barcelona; Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l’Ajuntament de les Borges i gerent del Patronat de la Fira, entre d’altres representants de les Garrigues.

Els representants borgencs han agraït al Centre Comarcal Lleidatà que hagi convocat els seus socis i hagi ofert les seves instal·lacions. L'acte ha acabat amb una degustació de productes de la terra a tots els assistents.