COMARCA, CULTURA

L'Aula d'Extensió Universitària reprèn el curs amb el filòsof Josep M. Terricabras

La Casa de la Cultura de les Borges acull aquest dijous a la tarda (16h) la conferència "Viure en un món canviant", del doctor en Filosofia i Lletres Josep M. Terricabras. Aquesta és la quarta sessió de l'Aula d'Extensió Universitària des de que va arrencar el curs a l'octubre i la primera del 2015.

Enguany, aquesta iniciativa formativa impulsada entre el Centre d'Estudis de les Garrigues (CEG), la Universitat de Lleida (UdL), el Consell Consultiu de la Gent Gran i el Consell Comarcal compta amb 50 alumnes més que l'any passat, fins a un total de 200. L'Aula té per objectiu promoure i difondre la cultura i el coneixement en general a nivell universitari a través de conferències i sortides culturals, amb una programació avalada per la UdL, el Consell Comarcal i el CEG.

Les properes sessions, un total de vuit fins al juny, seran sobre cuina (Carme Mora), art (Ismael Zapater), medicina (Carme Espinet), audiovisuals (Josep M. Benet i Jornet), cinema (Joaquim Bernat), cooperació (Chelo Arribas) o salut (Montserrat Aixalà).