COMARCA
- Les Borges Blanques

Oriol Soler presenta el diari ARA a Les Borges Blanques amb SomGarrigues

Oriol Soler, president del diari ARA presenta divendres 12 de novembre el nou rotatiu a Les Borges Blanques, en un acte organitzat per SomGarrigues. En la presentació, a les 19.30h del vespre al Centre cívic, hi intervindrà Francesc Florensa, coordinador de SomGarrigues.

El diari ARA va engegar el 25 d’octubre un tour de presentacions que al llarg d'un mes està portant els seus representants a recórrer una trentena de pobles i ciutats de tot el país. En les primeres dues setmanes ha tingut molt bona acollida amb l'assistència de prop de més de 3.000 persones en el seu pas, entre d'altres poblacions, per Badalona, La Garriga, Lleida, Tremp, Mataró, Cubelles, Terrassa, Sant Boi de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Argentona, Molins de Rei, Igualada, Barcelona, on el passat dijous 4 de noviembre es va celebrar un acte de presentació al Palau de la Música Catalana.
Els accionistes Toni Soler, Albert Om i Xavier Bosch, el director Carles Capdevila, el president Oriol Soler i alguns dels periodistes i col·laboradors del diari són els encarregats de donar-lo a conèixer en actes oberts al públic i organitzats pel teixit associatiu de cada població. Fins a finals de novembre, abans de la sortida prevista per al 28, el tour passarà encara per Sitges, Montblanc, La Seu d'Urgell, Berga, Reus o Vic,entre d’altres.

El nou rotatiu, dirigit pel periodista Carles Capdevila, està impulsat per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial, entre els quals hi ha els periodistes Antoni Bassas, Xavier Bosch, Albert Om, Toni Soler, el grup Cultura 03, el grup Focus, la Fundació Lluís Carulla, i l’empresari Ferran Rodés,president del grup Havas. El nou diari, disponible tant en paper com en suport digital a partir del 28 de novembre, es presenta en un format multiplataforma i aposta per les xarxes socials, com es demostra amb els més de 24.500 seguidors que ja té a Facebook.

Entre les firmes destacades del diari ARA hi ha, entre d'altres, les de Jaume Cabré, Albert Sánchez Piñol, Ferran Requejo, Sebastià Alzamora, Paul Preston, Ferran Mascarell, Gemma Calvet, Joan B.Culla i alguns noms de reconegut prestigi internacional, com són el Premi Nobel Paul Krugman, l'escriptor Umberto Eco o l'estadista Mikhaïl Gorvatxov, que es podran llegir a l'ARA gràcies a un acord especial de col•laboració amb l'International Herald Tribune, edició global del The New York Times.