COMARCA
- Les Borges Blanques

Detingut un veí de les Borges, acusat de dos robatoris a Bellpuig i Vilanova de Bellpuig

Agents dels Mossos d'Esquadra van detindre el dimecres passat, 21 de gener, tres homes d’entre 26 i 28 anys, un dels quals de les Borges, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força. Els altres dos detinguts són de Mollerussa i Tàrrega. 

Segons la policia, els fets van passar pels volts de les tres de la matinada del mateix dia en un bar situat al Camí de la Plana de Vilanova de Bellpuig. Un veí va alertar els Mossos al sentir uns forts cops en un bar molt proper. Una patrulla de seguretat ciutadana va arribar ràpidament al lloc i van trobar un forat a la paret posterior del bar, al costat d'un hort. Al lloc també hi havia les eines que algú havia utilitzat per foradar la paret.

Els agents van fer una recerca i van localitzar un home amagat entre les bardisses de l'hort i el van detindre. Un cop van arribar altres patrulles, es va accedir a l’interior del bar, on van enxampar, amagats en un altell, dos homes més. Els tres homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.

Posteriorment, es va presentar a comissaria un veí de Bellpuig per denunciar que, la mateixa nit, havia patit el robatori d’unes eines que guardava en un magatzem de la seua propietat. Els Mossos van ensenyar al denunciant les eines que portaven els detinguts i en va reconèixer com algunes com a seves, expliquen fonts policials. Davant dels indicis, els tres detinguts també van quedar imputats per aquest altre fet.

Els detinguts, amb antecedents, van passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera i van quedar en llibertat amb càrrecs.