COMARCA
- Les Borges Blanques

Últimes places per al curs gratuït de formació de cuidadors no professionals

El Consell Comarcal informa que quedan poques places per a la inscripció al curs de formació sanitària per a cuidadors no professionals, que enguany arriba a la seua tercera edició. Organitzat pel mateix Consell, junt amb el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de les Garrigues i l'Institut Català de les Dones (ICD), té per objectius formar i orientar la figura del cuidador no professional en uns coneixements teòrics i pràctics sobre la cura i atenció de persones dependents i capacitar-lo en les estratègies, habilitats, valors, aptituds i actituds per augmentar la seva qualitat de vida i la de les persones dependents.

El curs consta de 24 hores lectives i es farà els dimarts i dijous de 9 a 12h a la seu del Consell entre el 24 de febrer i el 19 de març. Les inscripcions es poden fer trucant al SIAD (973 142 658) o enviant un correu electrònic a siad@garrigues.cat.

Entre els continguts del programa hi ha higiene diària, hàbits intestinals, incontinència urinària, medicació, alimentació, primers auxilis, immobilització i exercicis, etc. Les sessions les impartiran professionals del món de la infermeria.

[v. programa al fulletó adjunt]