COMARCA
- Les Borges Blanques

Salvador Noguera serà el cap de llista d'ERC a les Borges per a les eleccions municipals

Salvador Noguera Vilalta serà el cap de llista d’ERC per a les Borges Blanques a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

El partit manifesta que ha volgut fer "una aposta per obrir la llista a la societat civil", motiu pel qual la llista tindrà "un gruix important de persones de perfil independent i procedents del món associatiu i en bona mesura implicades en el procés que viu el país".

Noguera té 55 anys i professionalment ha treballat 40 anys en el sector de la banca. Va estar vinculat a les Consultes per a la Independència de l'any 2009, sent part del moviment Les Borges Decideix, i, anteriorment, al llarg de tota la dècada dels anys 90 va formar part activa de l’AMPA del Col·legi Joan XVIII i del Consell Escolar.

Entre la resta d’independents que ERC incorpora entre els primers llocs de la llista hi ha Montse Casals, Ramon Queralt i Dolors Batlle. Casals, de 53 anys, és llicenciada en ciències del treball i tècnica en informàtica de gestió, professora a l’Institut Lladonosa de Lleida -centre del qual ha format part de l’equip directiu-, a més d’haver estat al capdavant de l’AMPA del Col·legi Mare de Déu de Montserrat i de l’Escola de Futbol. Queralt, de 43 anys, és ambientòleg i vinculat de fa anys al món associatiu de la població i membre del moviment per al rescat de l’autopista AP-2. Per la seua banda, Batlle, de 62 anys, regenta una coneguda llibreria de la ciutat des de fa més de 30 anys.