COMARCA
- Les Borges Blanques

CDC de les Borges ratifica Enric Mir com a candidat a l'alcaldia

(foto: CDC)

L'assemblea de Convergència (CDC) de les Borges va ratificar el divendres l'actual alcalde, Enric Mir, com a cap de llista per a les eleccions municipals del 24 de maig. A l’acte, al qual va assistir la presidenta comarcal de CDC a les Garrigues, Lídia Aixalà, i el cap local de les Borges, Daniel Not, Mir va explicar que “continuarem impulsant el procés d’independència de Catalunya amb totes les nostres forces i seguirem escoltant a la ciutadania des de la proximitat, amb honestedat i transparència, per seguir fent de les Borges un lloc encara millor en què viure”.

Enric Mir va explicar que tornarà a confiar en els integrants de la darrera candidatura per formar la llista de cara al maig “ja que hem fet un gran equip, que està resolent molts problemes que patien els borgencs i borgenques en el seu dia a dia". Per a tres dels regidors actuals de la formació (Núria Palau, Maria Fusté i Jordi Ribalta), aquest que s'esgota ha estat el primer mandat, mentre que Enric Mir és regidor des de l'any 2003 i Francesc Mir, el veterà de l'equip, ho és des de fa 16 anys. El mateix que entrava Enric Mir ho feia també Pili Chimenos (UDC), que seria l'única que no es tornaria a presentar, segons informa Ràdio les Borges. El seu lloc el podria ocupar Ariadna Salla, escollida recentment presidenta d'Unió al municipi.

D'altra banda, aquest dimarts està prevista la celebració d'un acte de partit a les Borges, amb la presència del diputat Josep Rull, on es donaran a conèixer els caps de llista de la formació a altres pobles de la comarca.