COMARCA, CULTURA
- Les Borges Blanques , Vinaixa

El 'Postullibre' es presenta a les Borges i Vinaixa

"Sóc de l’oest" és el títol amb què el Sr. Postu, personatge emmascarat i lleidatà que està darrere dels perfils de Postureig de Lleida a les xarxes socials de Postureig, mostra amb el seu característic to humorístic diversos aspectes de l’actualitat lleidatana. Aquest divendres, de la mà de l'Ateneu Popular Garriguenc, la publicació es presenta a les Borges (20:30h), al Casal Marino, amb la participació del dissenyador Jordi Calvís, molt popular també a les xarxes socials.

El dilluns següent, 20 d'abril (20:30h), l'Ateneu també organitza la presentació d'un altre llibre de to localista i relacionat amb la parla de Ponent: "Lo lleidatà és fàcil. Txarra'l sisquere!", amb la presència dels seus autors. L'acte serà presentat pel junedenc Josep Gelonch, de l'editorial Fonoll.

L'altra presentació de "Sóc de l'oest" confirmada a la comarca és la de Vinaixa, en el marc de la Festa Major petita d'aquest municipi. Serà el dissabte 25 d'abril, organitzat pel bar Skoda, que també fa de delegació de la llibreria Calders de Barcelona. L'acte serà a les 17:30h.

El #Postullibre, editat també per Fonoll, és el recull dels posts més divertits del seu primer any de vida, i també inclou diverses campanyes solidàries que ha dut a terme per promoure associacions benèfiques, com les #PostuXapes o el #FruitaDeLleidaChallenge.