COMARCA
- Les Borges Blanques

31è Mercat de la Ganga a les Borges

(foto: Aj. de les Borges)

Els carrers del centre històric de les Borges acullen aquest dissabte, 9 de maig, la 31a edició del Mercat de la Ganga, organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges en col·laboració amb l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat. La iniciativa compta enguany amb una participació rècord de 44 comerços, sis més que l’any anterior, que oferiran els seus productes a preus molt reduïts. Com a reclam per atreure públic, l’organització ofereixun esmorzar popular a un euro i inflables gratuïts per als infants i d’una tamborinada.

Campanya contra el maltractament a la gent gran
Prèviament, el divendres a 2/4 de 10 del vespre, al Pavelló de l’Oli, es durà a terme una representació teatral amb què es pretén sensibilitzar sobre els abusos i maltractaments que pateixen moltes persones grans i que sovint queden silenciats. L’obra “Escenes amb tracte”, per la que caldrà fer un donatiu de 2 euros a l’entrada, inclou sis actes que descriuen realitats quotidianes de la gent gran, separats per breus fragments musicals. L’actuació s’integra dins el projecte ‘Tracta’m bé’ impulsat amb la Generalitat, i ha estat coordinada des de la regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de les Borges i el Casal de la Gent Gran.

D’altra banda, el dissabte a les 22h, als jardins del Terrall, la regidoria de Cultura ha organitzat un concert amb el grup de grallers Grallioli.