COMARCA
- Les Borges Blanques

ERC de les Borges proposa obrir part de la despesa municipal a pressupostos participatius

La secció local d'ERC de les Borges proposa obrir part de la despesa municipal a pressupostos participatius. Així ho va anunciar la formació el dissabte, durant el Mercat de la Ganga de la capital comarcal, on membres de la candidatura van instal·lar una parada informativa i van recollit suggeriments dels ciutadans per incorporar al full de ruta municipal. 

A banda de la part de pressupostos participatius, el programa d'ERC proposa realitzar consultes "sobre temes de rellevància general per a tota la comunitat", convocar periòdicament assemblees informatives temàtiques per regidories i impulsar l’administració electrònica "per simplificar, fer més accessible i donar més transparència" a les tramitacions ordinàries a l’Ajuntament.

Altres accions que la formació emmarca en la participació durant la campanya han estat la realització de dos tallers participatius, un sobre economia i un sobre educació, i la posada en funcionament d’una bústia de suggeriments via WhatsApp. ERC insisteix que "la participació social i la cogovernança és un dels eixos claus de la nova candidatura renovada".