COMARCA
- Les Borges Blanques

El president Mas donarà suport aquest dimecres al candidat de CiU a les Borges

CiU de les Borges s’ha reservat per aquest dimecres el plat fort de campanya, la visita del president de la Generalitat, Artur Mas, a la capital comarcal per donar suport al candidat de la formació i actual alcalde, Enric Mir. El president participarà a la Festa de la Família de CiU de les Borges, que tindrà lloc entre les sis i les vuit de la tarda, a la placeta del Terrall. Per animar la participació, CiU ha preparat un berenar popular i inflables per a la canalla. Dijous passat, la formació va rebre la visita del conseller de Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, en el míting central de campanya.

D’altra banda, una comitiva convergent ha recorregut aquest dimarts el mercat setmanal de la población per fer campanya. Hi han participat la diputada al Parlament Ramona Barrufet, la regidora Núria Palau i l’acalde, Enric Mir. El cap de llista de CiU ha recordat que volen “impulsar una zona de passeig per una nova Ruta de Natura al marge esquerre del canal d’Urgell i “reactivar el polígon de Vaca-roja per a promoure la creació de sòl industrial”.

Mir ha indicat que “estem contents de com està anant la campanya, de la resposta de la gent als actes i al porta a porta per les cases” i s’ha mostrat “convençut de poder revalidar la confiança de la majoria dels ciutadans de les Borges”.