COMARCA
- Les Borges Blanques

La CUP de les Borges denuncia “obstruccions” de l’equip de govern a actes de la formació

L’assemblea de la CUP de les Borges ha emès una nota en què afirma que “l’equip de govern d’Enric Mir ens torna a marejar la perdiu”, en referencia als canvis de lloc de la xerrada que la formació té previst fer aquest dimecres dia 20 sobre sobirania alimentària.

Segons la formació, en les últimes setmanes havia sol·licitat l’Espai Macià per dur-la a terme, “però dies després, el consistori la tombava sense motiu aparent i ens destinaven a la placeta del Terrall, cosa que ens va obligar a refer totes les impressions dels cartells”. Ara, però, la CUP ha hagut de canviar de nou d’escenari perquè “el mateix equip de govern d’Enric Mir al·lega que CiU havia fet la instància abans per un acte seu”, diu la nota, al mateix temps que explica que se’ls nega saber quin dia va fer la instància CiU “per poder aclarir qui havia sol·licitat la placeta abans”.

Aquest episodi s’afegeix al d’un altre acte que la CUP volia fer al Centre Cívic i l’equip de govern volia que es traslladés a la Casa de la Cultura, al ser el lloc que la Junta Electoral garanteix com a disponible per als partits durant la campanya. Segons la CUP, “això no impedeix que es puguin utilitzar també altres espais, dels quals la responsabilitat és de l’Ajuntament i no de la Junta Electoral”.


Per la CUP, tot plegat són “obstruccions i mostres de diferents vares de medir”. Finalment, l’acte de dimecres, amb Gerard Batalla i Clara Griera com a ponents sobre producció alimentària i consum, es farà a la Capella a les vuit del vespre.