COMARCA
- Les Borges Blanques

En marxa les obres de reforma del carrer Sant Jaume de les Borges

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat les obres de reforma del tram oest del c/ Sant Jaume, que consistiran bàsicament en la substitució de l’actual paviment, l’eixamplament de les voreres i la instal·lació d’una nova claveguera.

Tot plegat està pressupostat en 130.000 euros i la inversió s’emmarca en el Pla de regeneració del centre històric per tal de potenciar el seu caràcter comercial i d’eix de serveis i alhora recuperar els usos residencials tradicionals.

La Generalitat mitjançant el Departament d’Innovació i Universitats hi aportarà 95.000 euros, que s’afegeixen a d’altres aportacions ja lliurades que han servit per reformar els carrers Carme, Nou, la Bassa i Indústria.

Tot i que, segons l’alcalde Miquel Àngel Estradé, per ara no està previst que el carrer Sant Jaume es converteixi en peatonal, el nou paviment i els materials i les característiques de les voreres estan pensats per tal que, si, en un futur es creu convenient, pugui prioritzar-se al vianant i reduir-se el trànsit de vehicles.

Les obres tindran una durada aproximada de tres mesos i mentrestant els veïns podran utilitzar el pàrquing públic del Pavelló de l’Oli per estacionar-hi els seus vehicles.