COMARCA

1.400 menús servits a la Mostra Gastronòmica

(foto: Consell Comarcal)

La 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany més de 1.400 menús, un 10% més que l’edició de l’any passat. Així ho assegura el Consell Comarcal, que explica que la valoració que en fan els restaurants és molt positiva i destaca "la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra".

Al cicle hi han participat 10 restaurants de la comarca, que els caps de setmana entre el 31 d'octubre i el 13 de desembre han elaborat plats especials, pensats des d'una vinculació amb l'entorn. Representants dels establiments i autoritats poítiques van celebrar el dilluns 21 de desembre el sopar de cloenda, enguany al restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià. Durant l'acte, el president de l'ens comarcal, Antoni Villas, va lliurar els diplomes als restaurants participants i es va fer el sorteig dels onze lots de productes garriguencs entre els comensals que havien omplert la butlleta en aquest temps.

Xifres creixents
Les dades difoses pel Consell segueixen la tònica de les últimes edicions. L'any passat, per exemple, es parlava de 1.300 menús i un increment del 10% respecte l'anterior. El 2013, la xifra era de 1.200 i un 5% respecte l'anterior. El 2012, 1.150 i el 2011 950.