COMARCA

Autocar d'Òmnium-Garrigues per a l'homenatge d'aquest dijous a Muriel Casals

(foto: Xavi Minguella)

La delegació d'Òmnium Cultural a les Garrigues, que compta amb més de 150 socis a la comarca, ha organitzat un autocar per facilitar l'assistència de tots els interessats a l'acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals, que va ser presidenta de l'entitat fins poc abans de les eleccions del 27 de setembre, arran de les quals va ser escollida diputada per Junts pel Sí. Casals va morir el diumenge 14 de febrer. 

En els últims anys, Casals havia visitat diverses vegades les Garrigues, el març del 2013 per impartir una conferència a la 24a Setmana Cultural de la Floresta, el maig d'aquell mateix any per presentar el manifest unitari "A les Garrigues estem preparats" a les Borges i l'octubre, de nou, per participar a les jornades territorials d'Òmnium. El setembre de 2015, Muriel Casals tornava a les Borges per participar en un acte electoral de la candidatura Junts pel Sí.

L'autocar sortirà de les Borges Blanques, a 2/4 de quatre de la tarda des de la Plaça Europa. El preu d'inscripció és de 12 euros i cal apuntar-se a la llibreria Quaderns.