COMARCA

Detinguts dos veïns del Palau d'Anglesola per un robatori en un magatzem d'Arbeca

Els Mossos d'Esquadra van detindre dos homes dimecres passat, 9 de març, de 19 i 29 anys respectivament i veïns del Palau d'Anglesola, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l’interior d’un magatzem rural. A un dels detinguts també se’l relaciona amb dos robatori amb força comesos en un bar i una empresa de jardineria.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el 5 de març, després que la policia tingués coneixement d'un robatori a l'interior d'un magatzem agrícola situat a la partida Alzina d'Arbeca. Els lladres van trencar la porta d'accés a la finca i la d'accés al magatzem i es van emportar diversos objectes, com eines de treball i dues selles de muntar a cavall. Finalment, el dia 9 es van localitzar i detindre dels dos presumptes autors del robatori.

Els Mossos expliquen que el mateix dia es va fer una entrada i perquisició en un magatzem que els detinguts tenen al Palau d'Anglesola i on, segons la policia, van trobar "varis estris de treball de dubtosa procedència".

Al detingut de 19 anys també se'l relaciona amb dos robatoris amb força comesos al Palau d’Anglesola. El primer, el 24 febrer del 2015 en una empresa de jardineria, d'on hauria forçat una porta lateral i, un cop a l’interior, hauria sostret maquinària de jardineria valorada en 34.350 euros. Part d’aquest material s'ha recuperat a l’escorcoll d'aquesta setmana. L’altre robatori va passar el 21 de gener en un bar. L'autor va accedir a l'interior del local després de forçar les finestres d'un lavabo i, un cop dins, va sostreure 400 euros de la caixa enregistradora.

Els detinguts, que tenen antecedents, van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.