COMARCA
- Les Borges Blanques

Caçat un conductor de les Borges begut i a 198 km/h

(foto: Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor, de 27 anys d'edat i veí de les Borges Blanques, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular amb excés velocitat i sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van succeir pels volts de les 20:45 hores del passat diumenge, 17 d'abril, durant un control de velocitat que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 0,5 de la carretera A-22, dins del terme municipal de Lleida. Els agents van detectar un turisme circulant a 198 km/h en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 120 km/h. A més, van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Al sotmetre’s a la prova, va donar un resultat positiu de 0,83 mg per litre d'aire expirat.

Per aquests motius, es va denunciar penalment al conductor per un delicte contra la seguretat viària. L'acusat haurà de comparèixer quan sigui requerit davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.