COMARCA
- Les Borges Blanques

Candelària Roselló tanca la seua botiga de roba de les Borges després de 51 anys d'activitat

(foto: M. F.)

“Avui, m’entestaria un altre cop a tornar a tenir la botiga.” Així de convençuda es mostra la borgenca Candelària Roselló tot remenant entre caixes per tenir enllestida la liquidació de cara al 31 de maig. I és que “la botiga de roba de tota la vida” del carrer del Carme de la capital garriguenca tanca per jubilació després de 51 anys d'activitat. Amb motiu del 50è aniversari, l'octubre passat es va celebrar una festa al carrer amb batucada, castell inflable i espectacle country.

El comerç, sempre situat al mateix lloc a excepció d’un any que es va traslladar al carrer Nou per obres de reforma a la casa, s'ha anat adaptant al llarg dels anys. S'hi ha venut roba de dona i home al detall, però també es va complementar durant una època com a estudi fotogràfic i com a perfumeria. Pel negoci de la Candelària “hi han passat tots”, explica: els pares, el marit, els germans. “Tots ens hem pogut jubilar aquí”, mostra amb satisfacció la botiguera.

De moment, el local quedarà tancat. La família encara ha de madurar què fer-ne i, tot i que hi ha hagut gent interessada en el traspàs, encara no s’han decidit. El que està clar és que, tancat o obert, ja figura en la història quotidiana de la ciutat.