COMARCA
- Les Borges Blanques

La segona Ruta de la Tapa de les Borges canvia de patrocinador i aposta per premis locals

Acte de presentació de la segona ruta de la tapa (Foto: Aj. Borges)

El passat divendres es va donar el tret de sortida d'una nova edició de la Ruta de la Tapa, una iniciativa de l’Ajuntament de les Borges amb la col·laboració de bars i restaurants de la localitat i la Diputació de Lleida. Cada un dels dotze establiment participants –l’any passat eren 18– ha preparat per a l’ocasió dues tapes, que se tornaran a servir als vespres dels dies 22, 23 i 29.

Entre els canvis d’aquest any hi ha el d’empresa patrocinadora i els premis que se sortegen. Mentre que el 2015 consistien en un àpat a un restaurant del Pla d’Urgell, un telèfon mòbil i un rellotge, aquesta vegada se sortejaran tres vals de 100 euros per gastar als establiments locals adherits. Per participar-hi, s’han d’omplir sis caselles de bars diferents del fulletó –l’any passat eren quatre– on s’hagi consumit el paquet de tapa i quinto de cervesa.

El sorteig es farà la nit del 29 de juliol al passeig del Terrall, on hi haurà una festa amb tots els bars participants, obsequis, premis i una actuació musical en directe. Tots els clients que omplin les caselles rebran també una samarreta de la ruta.