COMARCA
- Les Borges Blanques

Bars i restaurants de les Borges es mostren satisfets amb l'arrencada de la II Ruta de la Tapa

La segona edició de la Ruta de la Tapa ha començat amb bon peu. Els 12 bars i restaurants que hi participen han valorat positivament el primer cap de setmana de la iniciativa, que ha coincidit amb el IV Mercat a la Fresca. Entre tots asseguren que, aproximadament, han servit unes 2.500 unitats. El regidor de Promoció Econòmica de les Borges, Jordi Ribalta, ha confirmat que “l’acollida ha superat la de la primera edició”.

Cada un dels dotze establiments –l’any passat eren 18– ha preparat per a l’ocasió dues tapes. Entre els canvis d’enguany hi ha el d’empresa patrocinadora i els premis que se sortegen. Mentre que el 2015 consistien en un àpat a un restaurant del Pla d’Urgell, un telèfon mòbil i un rellotge, aquesta vegada se sortejaran tres vals de 100 euros per gastar als establiments locals adherits. Per participar-hi, s’han d’omplir sis caselles de bars diferents del fulletó –l’any passat eren quatre– on s’hagi consumit el paquet de tapa i quinto de cervesa.

Les primeres tapes es van servir els dies 15 i 16 de juliol a partir de les 8 de la tarda i fins a les 12 de la nit, i ho tornaran a fer el pròxim divendres i dissabte 22 i 23 de juliol. El sorteig es farà la nit del 29 de juliol al passeig del Terrall, on hi haurà una festa amb tots els bars participants, obsequis, premis i una actuació musical en directe.