COMARCA
- Les Borges Blanques

Seminaris per millorar el comerç

L´Ajuntament de les Borges Blanques amb el suport del Departament de Treball ha dut a terme tres seminaris per tal de formar en temes de màrqueting, innovació i estratègia als empresaris. Ho ha fet a través de la xarxa Inicia de la Generalitat que ofereix assessorament als empresaris, especialment als nous emprenedors en el seu trajecte de creació d’una empresa.
El regidor de promoció econòmica, Xavier Gispert assegura que en temps de crisi el màrqueting i les estratègies comercials són molt importants i cal sensibilitzar als empresaris que ara estan desmotivats a crear innovació, llocs de treball, etc…
En concret, han estat 12 hores formatives distribuïdes en tres seminaris de quatre hores.

L’últim ha tingut lloc aquest matí sota el títol “La correcta orientació del negoci: el valor de la comercialització i la comunicació empresarial”. Els altres dos es van dur a terme el 24 i 29 de novembre. El primer es titulava “Entenent els nous entorns i la interpretació comercial del negoci”, i el segon va versar sobre la planificació i el disseny comercial del projecte: eines que cal conèixer”. Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, parlen d’èxit d’assistència ja que cadascun d’aquests seminaris va rebre la participació d’una trentena de persones.