COMARCA
- Juneda

Reclamen millores als parcs infantils de Juneda

(foto: X.M.)

Un grup de mares i pares de Juneda han iniciat una recollida de firmes per instar l’Ajuntament a millorar els parcs infantils del municipi. Actualment hi ha tres espais amb elements lúdics (carrer Font del Gat, plaça Catalunya i aparcament de l’Isard) i les famílies es queixen de l’estat que presenten, ja sigui per falta d’ombra, per brutícia o per elements que consideren perillosos o altres que han desaparegut.

D’altra banda, els signants consideren que seria adequat que hi hagués elements d’esbarjo a al Salt Desfet (la part del canal soterrat, on ja hi ha un espai per a exercicis de la gent gran) i a la zona de les piscines i el camp de futbol. "Hi ha molts usuaris potencials, són molts els nens que acompanyen els seus pares a jugar a pàdel, o els seus germans a jugar a futbol, o ells mateixos mentre no comencen a entrenar o quan acaben, o gent que va a dinar a les piscines, o a veure un espectacle i, tot i això, no hi ha cap espai adreçat a ells", lamenten.

Els pares i mares asseguren "estar avergonyits dels parcs infantils de Juneda" i conclouen que "no estan a l’alçada dels nostres fills/es, que és un tema prou important com perquè se’ns escolti i es faci alguna acció al respecte". Afegeixen que "qualsevol poblet petit dels voltants compta amb molts més equipaments, més moderns i més ben conservats que Juneda. No entenem que amb la gran quantitat de nens i nenes que en podrien gaudir, es destinin tan pocs recursos als mateixos", denuncien.