COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges Blanques, municipi convidat al programa de TV3 'Banda Ampla'

Lídia Heredia presenta el magazine.

Les Borges Blanques, és el municipi convidat a participar en el programa de TV3 Banda ampla el proper 22 de desembre. La temàtica del debat girarà al voltant dels resultats de les eleccions del 28N. Està previst que compti amb la presència d’expolitics i a estudiants de ciències politiques per fer-ne un anàlisi i treure'n conclusions. Entre el públic, tot el contrari. Es pretén que no vingui cap polític, ni regidor en actiu ja que l’objectiu és donar la paraula als ciutadans de carrer, en aquest cas els de la capital de les Garrigues.
Tv3 busca un públic heterogeni (entre 18 i 65 anys). Els interessats a participar-hi cal que s’adrecin a la biblioteca Marquès d’Olivart.
La recollida amb l'autocar es faria a les 18:45 per les Borges Blanques. Quan s’arribés a TV3 es faria una petita explicació del programa i del seu funcionament. Així mateix, TV3 es faria càrrec del sopar i tot seguit es baixaria cap al plató per començar el debat a les 22.00 hores. El programa dura 90 minuts, de manera que a les 23:30 - 00:00 es finalitzaria i un autocar esperaria a la porta de TV3 per retornar cap a Les Borges.
Banda Ampla és un programa de debat ciutadà sobre qüestions d’actualitat o d’interès general, dirigit i presentat per Lídia Heredia, que s’emet cada dimecres a la nit, en directe.