COMARCA, ECONOMIA
- Les Borges Blanques

La Fira de l’Oli de les Borges obre inscripcions amb un 15% de descompte fins el 29 de novembre

(foto: Aj. Borges Blanques)

La 19a Fira de l'Oli i 54a de les Garrigues que es farà a les Borges Blanques al gener ha obert inscripcions aquest dimarts per tal que els expositors del sector de l’oli, agrari, comercial, industrial i turístic que ho desitgin puguin escollir la seva ubicació en el recinte firal. Com a novetat, tots aquells que s’inscriguin a través de la pàgina web www.firaoli.cat i paguin l’estand abans del 29 de novembre podran gaudir d’un 15% de descompte.

La Fira tindrà lloc durant els dies 20, 21 i 22 de gener i l’edició d’enguany "destaca per posar especial èmfasi en la contribució que fan les cooperatives i els petits elaboradors de productes agroalimentaris de proximitat i d’una qualitat garantida", expliquen fonts de l'organització.

Durant el certamen, l’horari d’obertura i de tancament està previst que sigui de 10h a 20h, de forma continuada. Tots aquells expositors que vulguin formalitzar la inscripció poden escollir ubicació entre quatre alternatives: el pavelló de l’oli, el pavelló comercial, la carpa i la zona exterior.

Els pavellons  s’obriran als expositors el 19 de gener a les 8 del matí per al muntatge dels estands. L’espai comptarà amb un servei de vigilància que començarà a les 20 hores del dijous 19 de gener i finalitzarà el 23 de gener a les 10 hores. D’altra banda, aprofitant l’inici de les inscripcions el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, i la coordinadora de fira, Silvia Batlle, han donat a conèixer el cartell oficial de l’edició de la 54a fira de l’Oli.