COMARCA
- Les Borges Blanques

Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya per a la de les Borges

(foto: Aj. Borges Blanques)

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha guanyat, junt amb el d'Olot, els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016, que s’han lliurat aquest dijous, 24 de novembre, en el marc de la 23a edició del Congrés de Fires de Catalunya.

El jurat de la 12a edició dels premis, presidit per la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i integrat per la Direcció General de Comerç, Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha decidit concedir els guardons a aquestes dues entitats "pel seu destacat paper en el suport a l’activitat firal durant el 2016".

L’Ajuntament de les Borges Blanques - Patronat Fira de les Garrigues ha estat premiat per la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues i per "la contribució de la Fira a la consolidació d’un producte molt arrelat a aquest territori i que és element diferenciador per a la promoció turística de la comarca de les Garrigues".

D'altra banda, la junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya ha escollit les Borges per acollir el 24è Congrés de Fires de Catalunya, previst per la segona quinzena de novembre del 2017.