COMARCA
- Arbeca , Castelldans , Juneda , Les Borges Blanques , Puiggròs

Barrufet es ratifica en la seva oposició a la crema de residus a Tracjusa

Ramona Barrufet, diputada arbequina pel PDeCAT i membre de la Mesa del Parlament de Catalunya, ha sortit al pas d'algunes veus que la situen entre els favorables a aquest sistema i s'ha ratificat avui en la seva oposició a que el projecte de reobertura de Tracjusa contempli la crema de residus com a combustible, tal com ja va afirmar al gener en una entrevista a aquest periòdic. "Continuo dient que d'incineradora a les Garrigues no en volem", afirma la diputada.

En relació a la polèmica votació d'una Proposta de Resolució sobre aquest assumpte a la Comissió d'Agricultura del Parlament, Barrufet es desmarca de la posició dels seus companys de partit, tot i que explica que "no era una votació sobre Tracjusa, sinó en general" i troba "normalíssim" la retirada de l'esmena del PDeCAT i la llibertat de vot sobre el punt del text que abordava aquesta qüestió.

D’altra banda, la diputada es mostra partidària de la reobertura de les plantes de tractament, “però tal com funcionaven abans”. “Hem de solucionar el tema dels purins, però busquem altres maneres com les que ja s’estan fent a Europa”, afirma.