CULTURA
- Juneda

Juneda s’incorpora al Cicle Gaudí, un circuit de cinema català que portarà tres films

“La Guerra Civil en color”, “A monster calls (Un monstre em ve a veure)” i “Incerta glòria”.

Juneda s'ha incorporat al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya. Les pel·lícules es projectaran els mesos d'abril, maig i juny. Es tracta d'Espanya en dues trinxeres. “La Guerra Civil en color”, “A monster calls (Un monstre em ve a veure)” i “Incerta glòria”. Tots tres films es podran veure al Teatre Foment.

La primera es projectarà el 29 d'abril i és un documental dirigit per Francesc Escribano i Luis Carrizo que explica la Guerra Civil espanyola des de la distància històrica i amb una nova mirada, en aquest cas en color. La segona, que serà el 27 de maig, és de Juan Antonio Bayona, ha rebut nou Premis Goya, inclòs el de millor direcció i narra la història d'un nen que intenta superar les seues pors i angoixes amb l'ajuda d'un monstre. La tercera, el 24 de juny, la dirigeix Agustí Villaronga i l’ha produit Isona Passola. La cinta és una adaptació d'una novel·la de Joan Sales i transcorre entre el front d'Aragó i Barcelona durant la Guerra Civil.

El preu de les entrades serà de 4,5 euros, i hi haurà promocions especials: 3 euros per als majors de 65 anys i menors de 25 anys o carnet jove i 3,5 euros per als amics del Teatre Foment.