COMARCA

Xerrada sobre orientació laboral adreçada a alumnes de l’IES Josep Vallverdú

El Servei de Treball de l’Oficina Jove de les Garrigues va organitzar el passat 14 de desembre una xerrada adreçada als alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mig d’Electricitat i d’Administració de l’IES Josep Vallverdú.

La xerrada es va centrar en l’Orientació Laboral per aquells joves que, tot i estar formant-se, tenen inquietuds per conèixer el mercat laboral i així, compaginar els seus estudis amb feines esporàdiques que els hi puguin aportar experiència i un suport econòmic.

Per tal d’optimitzar la informació donada es van fer dos grups d’acord amb cada especialització, on es van tractar temes com la visió existent del mercat laboral en l’actualitat, les eines i recursos per una recerca de feina efectiva i els serveis que existeixen per poder adreçar-se i inscriure’s.

L’Oficina Jove i l’IES Josep Vallverdú valoren positivament aquesta experiència amb la voluntat de continuar treballant conjuntament per tal d’oferir als joves tots els recursos i informació que els ajudin a orientar-se en l’àmbit del món formatiu i laboral.