COMARCA
- Arbeca , Juneda , La Granadella , Les Borges Blanques

Quatre pobles garriguencs projectaran el documental 'Las cloacas de Interior'

Imatge: Òmnium Cultural

Fins a quatre pobles garriguencs projectaran els dies 13 i 14 de juliol el documental Las clocas de Interior, un reportatge d'investigació produït per Mediaprop que destapa "practiques il·legals i corruptes" del Ministeri de l'Interior espanyol "que, fins ara, havien estat ocultes". D'aquesta manera, la Granadella, Les Borges, Juneda i Arbeca seran quatre dels més de 100 poblacions d'arreu de Catalunya que projectaran aquest documental inèdit pel que fa a totes les televisions de l'Estat espanyol per iniciativa d'Òmnium Cultural.

Aquesta acció és la primera dins de la campanya Crida per la Democràcia d'aquesta entitat, i que té com a objectiu defensar el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. Crida per la Democràcia farà una acció cada setmana per "denunciar la vulneració de les llibertats més bàsiques per part de l'Estat espanyol". Es farà mitjançant diferents formats i canals: la difusió de productes audiovisuals, com és el cas del documental d'aquesta setmana, la viralització de missatges de denúncia a través de les noves tecnologies, o amb activitats de carrer i mobilitzacions, entre d'altres accions variades.

Les projeccions del documental Las cloacas de Interior a la comarca:

  • Dijous 13 de juliol, a dos quarts de deu del vespre, al Centre Cívic de la Granadella
  • Divendres 14 de juliol, a les deu de la nit, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, a la plaça Catalunya de Juneda i al Casal de la Gent Gran d'Arbeca.

Enllaç al video promocional de la campanya 'Crida per la democràcia':