COMARCA
- Les Borges Blanques

Representants de les comunitats cristiana i musulmana de les Borges seran a l’acte interreligiós de Barcelona

Mossèn Daniel Gómez, rector de la parròquia, i Mohammed Kharbouch, de la comunitat musulmana, assistiran a l'acte convocat per l'Ajuntament de Barcelona.

Avui dijous, a les sis de la tarda al Museu Marítim de Drassanes, hi ha un acte interreligiós i interconviccional convocat per l'Ajuntament de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats de dijous passat i hi assistiran representants de les comunitats cristiana i musulmana a les Garrigues, Daniel Gómez i Mohammed Kharbouch, respectivament.

La cerimònia vol oferir un espai plural de record a totes les víctimes, de països, creences i tradicions molt diverses. En aquest sentit, l'acte també recollirà altres conviccions, com ara la laica i l'atea, i és obert a tota la ciutadania.

L'acte, obert a la ciutadania, està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Barcelona i la Direcció d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i hi assistiran l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com altres personalitats.

En l'organització també hi ha contribuït l'Associació UNESCO pel Diàleg interreligiós (AUDIR) i el Grup de Treball Estable de Religions (GTER).