COMARCA
- Les Borges Blanques

Nombrosa concentració de condol per la mort d'un jove de les Borges en accident de trànsit

L'alcalde de la població, Enric Mir, ha exigit "mesures urgents" per disminuir el trànsit de la carretera N-240.

(foto: Aj. Borges)

Unes 300 persones han assistit aquest dijous al migdia a la concentració de condol davant de l’Ajuntament de les Borges per la mort el dia anterior d’un jove de 20 anys de la població en un accident de trànsit a la carretera N-240, a tres quilòmetres de Vinaixa.

L’acte l’han encapçalat l’alcalde, Enric Mir, les regidores Núria Palau i Ariadna Salla, la delegada de Governació a Lleida, Anna Feliu i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, i hi han assistit també els regidors Salvador Noguera, Enric Farran i Josep Farran. En una breu intervenció, Mir ha exposat la necessitat de “mesures urgents” per disminuir el trànsit d’aquesta carretera. “Estem cansats de comptar els punts quilomètrics per víctimes i de fer minuts de silenci, necessitem que actuïn en allò que ja és possible i només depèn de la voluntat política", ha afirmat l’alcalde.

Posteriorment, s’han fet tres minuts de silenci mentre sonava El Cant dels Ocells, en la versió de la cantant Sílvia Pérez Cruz.

Reunió amb la conselleria

Al finalitzar l'acte, Enric Mir ha explicat que el dimarts 12 de setembre a la  tarda hi ha prevista una reunió de la plataforma "Prou Morts a l'N-240" amb responsables de la conselleria de Territori i Sostenibilitat i de la Diputació de Lleida per presentar mesures que permetin actuar amb celeritat per reduir el perill de la via.