COMARCA

Ja es coneixen els menús de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Serà del 4 de novembre al 17 de desembre i hi participen nou restaurants, entre els quals dos de nous, mentre que tres són baixa.

Cloenda de l'edició passada. (foto: CCG)

El Consell Comarcal ja ha distribuït els fulletons amb tota la informació de la 23a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, una iniciativa per promoure la cuina de la zona i els olis i vins garriguencs. Com sempre, els menús de la mostra se serviran durant els caps de setmana i dies festius entre el 4 de novembre i el 17 de desembre.

Enguany hi participen nou restaurants, de vuit pobles diferents. Respecte l’any passat hi ha hagut tes baixes (Erigard, El Sindicat i Miravall) i dues incorporacions (La Llena, de la Pobla, i El Drac, dels Omellons). La resta són Ca la Margarida (l’Albi), La Placeta (Arbeca), Hostal Benet i Masia les Garrigues (les Borges), El Castell (la Floresta), els Fogons de la Carme (Cervià) i la Garbinada (Granyena). Els preus dels menús oscil·len entre els 25 i els 39 euros. Com cada any, el Consell sortejarà lots de productes de les Garrigues (nou en total) entre els comensals de cada restaurant que omplin la butlleta de participació que els facilitaran als establiments.