LLEURE
- Les Borges Blanques

La quarta Firra porta més elaboradors que mai

Es passa dels nou de l’any passat a tretze, amb un total d’una quarantena de cerveses per poder tastar. La jornada tindrà lloc el 7 d’octubre al passeig del Terrall.

(foto: Aj. Borges)

La quarta edició de la Firra, la mostra de cervesa artesana que es fa a les Borges i que organitza l'associació Amics de la Cervesa de les Garrigues el 7 d'octubre, en col·laboració amb l'Ajuntament, la cerveseria O'Brothers i una trentena de comerços locals, creix aquest any en nombre d'elaboradors i passa dels 9 de l'any passat als 13, xifra a què no s'havia arribat mai (el 2015 eren 11). Si es té en compte que cada elaborador presentarà dos o tres productes, la mostra de cerveses diferents arriba a la quarantena.

Activitats tot el dia

Com cada any, la Firra tindrà lloc al passeig del Terrall, amb activitats paral·leles tant per a canalla com per a adults. La jornada comença a les 11 del matí i s'allargarà fins a les 12 de la nit. Entremig s'han programat una xocolatada, inflables o l'actuació d'un pallasso, entre altres activitats. Els assistents tindran una zona chill-out i hi haurà beermouth al migdia i beerbacoa al vespre. L'àpat central, però, serà el dinar, per al qual es vol aconseguir omplir 400 places.

Sis actuacions musicals

Des de la primera edició, la Firra ha volgut donar protagonisme també a la música en directe. Aquest any hi haurà sis actuacions durant la jornada: The New Orlinyes Jazz Style, L'Home Llop & The Astramats, Cotés, Waltrapa & The Cashmakers, Surfin' Trash Hero y Los Sick Doctors i el cantautor Sergi Estella. A la nit, l'organització proposa enllaçar amb el concert de Solo & Companyia que hi ha previst a la cafeteria Slàvia.