CULTURA
- Cervià de les Garrigues

Inaugurat 'El camí dels set sentits', una ruta que lliga art i paisatge a Cervià

Impulsada pel Consell Comarcal, forma part del projecte ‘Col·labora x Paisatge’, cofinançat pel Departament d'Agricultura i el fons Feder.

(foto: Consell Comarcal)

El Consell Comarcal de les Garrigues, junt amb l'associació Leader de Ponent i l'Ajuntament de Cervià, van inaugurar el dissabte 28 d'octubre “El camí dels set sentits”, una nova ruta turística que relaciona paisatge i art, obra de l'escultora Marta Pruna. La iniciativa forma part del projecte “Col·labora x Paisatge”, cofinançat pel Departament d'Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació i el fons Feder.

En “El camí dels set sentits” es van trobant diferents obres de Pruna, que “entren en diàleg amb el paisatge de Cervià de les Garrigues i transporten el visitant a un món d'olors i sensacions”, expliquen fonts de l’ens comarcal. L’itinerari és de 4 km, s'inicia a Cervià (a l'inici de la pista cap a la Pobla de Cérvoles), i finalitza a l'aqüeducte del Frare, tot vorejant el riu Set. Està senyalitzat amb plafons informatius al costat de cadascuna de les 15 obres escultòriques que l'artista ha creat per a l'ocasió.