COMARCA
- Les Borges Blanques

La Generalitat dóna 10.000 per la Fira de l'Oli de les Borges

La directora general de Comerç i l'alcalde de les Borges han signat un conveni de col·laboració segons el qual el Govern aporta aquests diners per al certamen de l’any passat.

(foto: DG Comerç)

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, han formalitzat aquest matí la signatura d'un conveni de col·laboració per donar impuls a la Fira de l'Oli Verge Extra i Les Garrigues. D'aquesta manera, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), materialitza el seu suport a la celebració d'aquesta fira amb una aportació de 10.000 euros per a l’última edició, que va tenir lloc el gener passat.

La signatura s'ha fet aquest matí en el marc del 24è Congrés de Fires de Catalunya, que se celebra avui i demà a les Borges. Enguany, la capital de les Garrigues és l'amfitriona de la trobada anual més important del sector firal a Catalunya, que aplegarà prop de 100 professionals per debatre i analitzar els principals reptes i oportunitats del sector firal català.