COMARCA

El borgenc Hèctor Suñol, autor d'un videoclip de la banda nordamericana que versiona Els Segadors

'A Sound of Thunder' s'ha popularitzat en els darrers temps a Catalunya gràcies a aquesta cançó, que els músics ja van cedir a Suñol pel seu documental sobre l'1-O a les Borges.

“A Sound of Thunder”, un grup de heavy metal dels Estats Units, va publicar ahir un videoclip de “The Reapers”, la seva cançó més famosa a Catalunya, una versió de l’himne nacional Els Segadors. L’autor de l’audiovisual és el borgenc Hèctor Suñol, que el va gravar el passat 2 de desembre a Terrassa, en el primer concert que la banda ha fet en terres catalanes. La relació de Suñol amb “A Sound of Thunder” es remunta al referèndum de l’1 d’octubre o, concretament, a l’audiovisual que va fer Suñol sobre el desenvolupament d’aquella jornada a la capital de les Garrigues, ja que la música que l’acompanya va ser cedida pel conjunt musical nordamericà.

“A Sound of Thunder” es troba aquests dies fent una petita gira a Catalunya, que va començar a Terrassa el dia 2, a Tarragona el 3, avui a la Pobla de Segur, demà a Barcelona i demà passat a Girona, des d’on emprendrà el camí cap a Alemanya.