COMARCA
- Les Borges Blanques

Un alumne de l'INS Josep Vallverdú guanya un concurs de fotografia biològica

Felipe Martínez, de les Borges, s'emporta el primer premi en categoria ESO del certamen que organitza el Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

(foto: INS Josep Vallverdú)

Felipe Martínez, alumne borgenc de l’institut Josep Vallverdú, ha estat guardonat amb el primer premi del concurs de fotografia Bioimatges 2017, en la categoria d’ESO, que convoca el Col·legi de Biòlegs de Catalunya de manera bianual i al qual es van presentar 426 fotografies en total. La imatge premiada portava per títol “Viure en un mar d’escombraries” i mostra una libèl·lula a la vora d’un envàs abandonat en una platja, en un missatge sobre la necessitat de reciclar i disminuir el consum de productes d’un sol ús.

Martínez, que actualment cursa primer de Batxillerat científic, s’emporta així un premi de 200 euros i una memòria USB de 8 Gb. Aquesta era la sisena edició del concurs, que vol ser una eina per transmetre els valors del món biològic i la necessitat de tenir cura de l’entorn. Hi ha categories per a Primària, ESO, Batxillerat i cicles, professorat i altres ciutadans i biòlegs col·legiats. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant el primer trimestre d’aquest any al Museu Blau de Barcelona.