COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges estrena nous rètols informatius

L'ajuntament de les Borges ha començat a instal·lar els nous rètols informatius de la ciutat. Els primers en ser instal·lats indiquen la ubicació del Casal Marino en tant que equipament públic i seu de l'Oficina Jove amb el suport del Consell Comarcal. El model s'inspira en el nou model de plaques de carrers que es va instal·lar a partir del gener d'aquest any i la principal novetat és que incorpora el color verd corporatiu en la franja de la peça informativa.

Segons el tinent d'alcalde Jordi Satorra "amb aquesta nova etapa que iniciem i que tindrà continuïtat en tot el municipi però en primera instància al centre històric es pretén millora la información turístico comercial de la ciutat per fer més fácil l'accés als equipaments públics alhora que volem donar una imatge corporativa i cohesionada dels indicadors verticals".

La inversió prevista per aquest any 2010 és de 16.000 euros i tindrà continuïtat en els propers 4 anys i es financia en un 75% gràcies al Pla de Barris que el Govern de la Generalitat va aprovar el 2009 per a la ciutat.